hrvatski english
stairs dubrovnik detail dubrovnik detail maskeron stairs
arrival by plane

Dolazak avionom

Na aerodromu možete uzeti taksi koji će vas dovesti do vašeg apartmana za fiksnu cijenu od 250kn. Moguće je doći i autobusom. Autobus će vas iskrcati na Pilama, odakle vam treba 20 min hoda do Apartmana 87 Stairs. Ukoliko želite, možemo vam organizirati transfer.

arrival by bus

Dolazak autobusom

Autobusni kolodvor na koji stižete nalazi se u luci Gruž. Odatle možete uzeti taxi. Cijena je oko 60kn. Moguće je doći i gradskim autobusom br 8. Vozn red možete provjeriti ovdje.

arrival by ship

Dolazak brodom

Vaš brod će pristati u luci Gruž. Odatle možete uzeti taxi. Cijena je oko 60kn. Moguće je doći i gradskim autobusom br 8. Vozni red možete provjeriti ovdje.

parking

Parking

Dostupan je javni parking. Rezervacija nije moguća. Cijena parkinga ovisi o dobu godine u kojem dolazite. Moguće je kupiti parkirne karte za sat, dan i tjedan. Više informacija možete naći ovdje. Apartmani 87 Stairs nalaze se u parkirnoj zoni 2. Ako trebate pomoć, slobodno nam se obratite.

check-in and check-out

Check-in i check-out

Check-in je iza 15:00. Check-out je do 11:00. Kasni check-out i rani check-in moguće je dogovoriti ukoliko je apartman slobodan. Ako dolazite prije ili odlazite kasnije, rado ćemo pričuvati vašu prtljagu.

luggage deposit

Prtljaga

Svim našim gostima omogućavamo besplatno čuvanje prtljage.

transfers

Transferi

Transfere organiziramo na upit.

guided tours

Vodiči

U Dubrovniku radi 350 licenciranih vodiča koji govore 25 jezika. Ukoliko želite angažirati vodiča da vas provede gradom ili da vas prati na izlet, slobodno nam se obratite.

excursions

Izleti

Dubrovnik je izvrsna polazna točka za posjet Mostaru, Crnoj Gori ili Pelješcu. Surađujemo s nekoliko tour operatora koji nude razne vrste posjeta ovim mjestima - od organiziranih izleta velikih grupa do privatnih izleta u luksuznim vozilima.

special requests

Posebni zahtjevi

Ukoliko želite pomoć u vezi organizacije vašeg boravka u Dubrovniku, slobodno nam javite. Možemo vam organizirati šetnju Gradom ili izlet s licenciranim vodičem na vašem jeziku, transfere, izlete van Dubrovnika, najam vozila, masaže i sl.

payment methods

Plaćanje

Plaćanje je moguće bankovnim transferom, gotovinom, PayPalom, Visom, Mastercard i Maestro karticama.

Potrebno je uplatiti nepovratni depozit u visini od 20% ukupnog iznosa kao garanciju rezervacije.

cancelation policy

Uvijeti otkazivanja

Nepovratan depozit od 20% potreban je kako biste potvrdili rezervaciju. Ako rezervaciju mijenjate ili otkazujete 30 dana prije dolaska, naplatit ćemo 50% ukupnog iznosa. U slučaju nedolaska naplatit ćemo 100% ukupnog iznosa.